Pages

Wednesday, October 7, 2015

Mr. D.I.Y Nilai sudah di buka.

Assalamualaikum....
Hari ni takde nak share DIY apa-apa... tapi nak share salah satu kedai favourite saya... iaitu Mr.DIY Nilai. Mr.DIY Nilai terletak dekat Giant Nilai iaitu di 9 Avenue Nilai. Iaitu shop lot yang terletak di sekeliling Giant Nilai. Mr.DIY ni betul-betul dekat tingkat atas kedai anakku. Before ni dokla asyik ke Mr.DIY shah alam. Lepas ni nampaknyer bertapalah saya dekat Mr.DIY ni... sebabnya sejengkal je dari rumah... adoi... confirm lepas masuk Giant en.ed akan minta masuk sini.... fuhhhhh.... So orang nilai, sepang dan yang berhampiran bolehlah terjah... in shaa allah branch Mr.DIY yang ni tidak akan menghampakan anda. Sebab apa saya cakap macam tu, sebab antara banyak-banyak store dia, en.ed paling suka Mr.DIY shah alam... sebab luas, tak nampak sesak... dan isle dia pon lebar... muat masuk stroller... Same goes to yang dekat nilai ni... isle dia luas, tak nampak sesak dan organized.

Feel free to browse the pictures below....I just take photos the one that catch my eyes.... (promosi tak berbayar tau ni).... :p

Table cloth




Langsir dalam range harga RM25-RM40

Bathroom rack - RM16.90

Panglima kecil rambang mata... 
Rak masih ada lagi yang kosong. But overall not disappointed.

Mainan macam moose tu RM24.90 sahaja.. dekat Giant RM70++. 

Paris statue... 11.90 & 6.90... murahhhh sangattttt

Variety of clocks

Oh ya, last but not least, kalau nak berbelanja more than RM30, Boleh pergi 17th & 18th October 2015 ni, Sebab dorang akan bagi umbrella giveaway for the first 800 customer... 

p/s : Till then...

4 comments:

  1. saya pun suka ke MR DIY.. suka tengok2 barang kat situ..

    ReplyDelete
  2. Kalau masuk mr diy memang takde la boleh sekejap2. Confirm lamaaa sangat duk belek satu2 kannn hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe cik zughai... sejam x cukup.... adeh...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...